Νέα

Πιστοί στη φιλοσοφία, την ταυτότητα και τον χαρακτήρα του brand Vita Plus, τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης φέρνουν κοντά σας το πλέον κορυφαίο και αποτελεσματικό Diode Laser Ιατρικής Αισθητικής. Το μόνο παγκοσμίως με το σύστημα απόδοσης και απορρόφησης φωτός MATRIX, και MICRO CAMERA για εφαρμογή που πραγματοποιείται, με τον καθορισμό των προσωπικών παραμέτρων του ατόμου.

Ολική αναμόρφωση σώματος με την τεχνολογία Vanquish

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης φέρνουν κοντά σας το πιο προηγμένο σύστημα στον κόσμο για τη διαμόρφωση του σώματος και την περιφερειακή μείωση της κοιλιάς και των μηρών. Το Vanquιsh αποτελεί τη μεγαλύτερη επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη επιλεκτικής ραδιοσυχνότητας που καθιστά την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας μια εντελώς απλή και τελείως ανώδυνη υπόθεση.

"8  ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ  ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ"

Πραγματική μεταμόρφωση σώματος σε 8 εβδομάδες με το νέο πρόγραμμα "Μεταμόρφωση" και την διεθνώς βραβευμένη τεχνολογία HYPOXI των Vita Plus Αλεξανδρούπολης. Τώρα ο τρόπος για να μεταμορφώσεις το σώμα σου είναι γεγονός. “Χτίσε” το σώμα σου, κάψε το λίπος και απόλαυσε το νέο σου σώμα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Η ομορφιά και η λάμψη είχαν την τιμητική τους σ' ένα διήμερο με δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και ανοιχτές εκδηλώσεις!

Με τη συμμετοχή δεκάδων επισκεπτών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, το 1o “Beauty Bazaar”, που διοργάνωσαν τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης στις εγκαταστάσεις τους. Το σύνολο των επισκεπτών είχε την εξαιρετική δυνατότητα να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς, του μακιγιάζ, τις νέες τεχνολογίες και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο αδυνάτισμα, τη λιπογύπτική σώματος, την αντιγήρανση, την αισθητική προσώπου, την αποτρίχωση, αλλά και για τα πλεονεκτήματα της χρησιμοποίησης επαγγελματικών καλλυντικών ως απαραίτητη προϋπόθεση της ημερήσιας αισθητικής φροντίδας στο σπίτι.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε με τη συμμετοχή του τη μεγάλη γιορτή της Ομορφιάς!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης γιόρτασαν με ιδιαίτερη επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, αποχαιρετώντας το 2014 και εγκαινιάζοντας σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, σε μια μεγάλη γιορτή Ομορφιάς..., το 2015.