Προσφορές

apotrixosi

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ DIODE LASER MATRIX!

Βελούδινη Laser αποτρίχωση  με το νέας γενιάς diode laser Matrix! Βραβευμένο ως η καλύτερη συσκευή Laser Αποτρίχωσης στα MEDICAL AWARDS 2020.

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode & alexandrite laser Matrix. Bραβευμένο ως το καλύτερο μηχάνημα laser στα Medical Awards 2020. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία.

adynatisma

Το σώμα που θέλεις για το καλοκαίρι με τη δύναμη της τεχνολογίας!

Οι καλύτερες προσφορές για την καλοκαιρινή σας προετοιμασία ξεκίνησαν. Ανακαλύψτε τις πλέον προηγμένες θεραπείες, διαμορφώστε το σώμα σας όπως εσείς θέλετε, προετοιμαστείτε έγκαιρα και βγείτε με αυτοπεποίθηση στην παραλία!

aisthitiki

Νεότητα και λάμψη με σύμμαχο την επιστήμη & την τεχνολογία!

Γνωρίστε τιις πιο εκπληκτικές θεραπείες με τις καλύτερες προσφορές και χαρίστε στο πρόσωπό σας σας νεανική, σφριγηλή και φρέσκια όψη.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.