Προσφορές

cryolipolisis

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η τεχνολογία Cryolipolisys:

Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

apotrixosi

Υπερ Προσφορές Νοεμβρίου!

Η πλέον σύγχρονη τεχνολογία και εξειδικευμένες θεραπείες Φωτόλυσης για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι γεγονός στα Vita Plus.

adynatisma

Υπέρ Προσφορές Νοεμβρίου

Με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και τα πλέον εξελιγμένα πρωτόκολλα θεραπειών στα Vita Plus αντιμετωπίζονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο προβλήματα συσσωρευμένου και επίμονου τοπικού λίπους /πάχους, χαλάρωσης & αντιμετώπισης κυτταρίτιδας, αδυνάτισμα και περιττά κιλά.

aisthitiki

Υπέρ Προσφορές Νοεμβρίου

Οι πιο προηγμένες θεραπείες και νέα πρωτόκολλα με σύμμαχο τη νέα τεχνολογία και τις εξελίξεις στην επιστήμη της ομορφιάς, σας περιμένουν στα Vita Plus.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.