Προσφορές

apotrixosi

Λάμψτε στην παραλία χωρίς ίχνος ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Ανώδυνη & γρήγορη μόνιμη αποτρίχωση με την τεχνολογία που υπογράφει τα αποτελέσματά της!

LASER MATRIX! MΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ FACE & BODY ΜΕ ΤΟ ΠΛEΟΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ DIODE LASER

Μόνιμη αποτρίχωση γρήγορα, ανώδυνα και αποτελεσματικά με το πλέον σύγχρονο σύστημα diode & alexandrite laser Matrix. Bραβευμένο ως το καλύτερο μηχάνημα laser στα Medical Awards 2020. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με βελούδινη απαλότητα, δίνοντας τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυία.

adynatisma

Προετοιμάστε από τώρα το σώμα του Καλοκαιριού.

Μεταμορφώστε το σώμα σας με τις καλύτερες Θεραπείες και Μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ - ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ/ ΛΙΠΟΣ - ΣΥΦΙΞΗ - ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

aisthitiki

Δείξτε στα καλύτερά σας, διατηρώντας την επιδερμίδα σας νεανική και αναζωογονημένη με τις καλύτερες Θεραπείες και μηχανήματα Αισθητικής Ιατρικής.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Τα VitaPlus Αλεξανδρούπολης δίνουν την ευκαιρία σε όσους ανήκουν σε σώματα ασφαλείας, να κάνουν φωτόλυση σε κάποιες περιοχές του σώματος με ειδικές προνομιακές τιμές.