Προσφορές

cryolipolisis

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η τεχνολογία Cryolipolisys:

Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

apotrixosi

Οι καλύτερες Φθινοπωρινές Προσφορές

Το πλέον σύγχρονο σύστημα αποτρίχωσης με Φωτόλυση, για μόνιμη αποτρίχωση είναι κοντά σας από τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης. Ανακαλύψτε τώρα τις καλύτερες φθινοπωρινές προσφορές για οριστικό αποτέλεσμα και επιδερμίδα πιο λεία και μεταξένια από ποτέ, χωρίς ανεπιθύμητη τριχοφυία!

adynatisma

Ακαταμάχητες Φθινοπωρινές Προσφορές

Ολοκληρωμένες λύσεις, ακαταμάχητες προσφορές και οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες είναι κοντά σας από τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, για να προσφέρετε στο σώμα σας την φροντίδα που χρειάζεται μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια μοναδική ευκαιρία για να χάσετε άμεσα τα κιλά των διακοπών πριν μονιμοποιηθούν.

aisthitiki

Ακαταμάχητες Φθινοπωρινές προσφορές

Δώστε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα και την ενυδάτωση που χρειάζεται μετά τις διακοπές και την υπερβολική έκθεση στο ήλιο και τη θάλασσα. Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες και η σύγχρονη τεχνολογία του Vita Plus Αλεξανδρούπολης, θα αποτελέσουν για εσάς ένα αυθεντικό ελιξήριο νιότης και ομορφιάς.

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.