Προσφορές

cryolipolisis

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Τι είναι η τεχνολογία Cryolipolisys:

Είναι μια επαναστατική τεχνολογία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής σώματος, που δεν απαιτεί χειρουργική εφαρμογή και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

apotrixosi

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης σας προσφέρουν μόνιμη λύση για ένα καλοκαίρι χωρίς τριχοφυία σε ανεπιθύμητες περιοχές. Τώρα υπάρχει λύση για βελούδινη επιδερμίδα!

adynatisma

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις που σας επιτρέπουν να επιτύχετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα σημεία που εσείς θέλετε, διαμορφώνοντας το σώμα σας με ένα απόλυτα φυσικό τρόπο.

aisthitiki

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης σας προσφέρουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες για να αναδείξετε τα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά με φυσικό τρόπο!

Vita Plus Weddings! Νυφικό Μακιγιάζ και ειδικά νυφικά πακέτα ομορφιάς μόνο στα Vita Plus! Για την πιο τρυφερή ημέρα της ζωής σας, και για να νιώθετε ξεχωριστή, τα Vita Plus διαμόρφωσαν και σας προσφέρουν μοναδικά πακέτα Νυφικού Μακιγιάζ, που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.